Alle Kategorier

+86 18731531256

[e-postbeskyttet]

Nyheter

Hjem>Nyheter

Feirer på det varmeste den vellykkede innkallingen til Tangshan Jinsha Groups årlige priskonferanse i 2023

Tid :2024-02-04 37

30. januar 2023 ble Tangshan Jinsha Group Commendation Conferansen ble vellykket holdt i selskapets Xuanyi Hall.Alle ansatte i Tangshan Jinsha Combustion Thermal Energy Co., Ltd., Tangshan Jinsha Industry and Trade Co., Ltd. og Qinhuangdao Beite Chemical Technology Co., Ltd., som er tilknyttet konsernselskapet, deltok på seremonien.Mr. Ma Zongyu, styreleder i selskapet, holdt en tale.

Når vi ser tilbake på 2023, er det for mange følelser og historier;ser frem til 2024, det er flere forventninger og drømmer.På denne imviktig ferie, vi berømmet og belønnet fremragende ansatte og grupper.Dette er en anerkjennelse av deres arbeid det siste året og et insentiv for deres arbeid i det kommende året.

Dedikasjonsstjerne

Dedikasjonsstjerne

Dedikasjonsstjerne

bi-sivilisert individ

Årlig fartsetter

Den mest effektive gruppen --- Teknisk avdeling

Den mest stridbare gruppen-Sandindustridepartementet

I år jager vi drømmene våre med svette, og vi bruker kvalitet til å skape fortreffelighet.På veien er vi de nærmeste samarbeidspartnerne.Vi glemmer aldri våre opprinnelige intensjoner og går videre uten å nøle.Vi går hånd i hånd gjennom tykt og tynt og går modig videre mot drømmene våre.Takk, meg, ham og alle mine kolleger for deres samarbeidbidrag til utvikling og vekst av selskapet.Enestående bidrag!

Bak hver hodet er heller ikke vår cokontinuerlig jakt på kvalitet.Bak enhver suksess ligger den stille engasjementet til alle.Utholdenhet uten å angre vil gi større utfordringer i fremtiden, men vi er fryktløse fordi vi har fast tro på at vi kan nå den andre siden av seieren med drømmer i hjertet.

Cogratulerer med vellykket coinkludering av Tangshan Sands Groups 2023 ros og sammendragsseremoni!Jeg ønsker deg større suksess i 2024!